Onmiddellijk resultaat
De handige mailingtool van emailmaster.be laat het u toe om, onmiddellijk na de verzending van de emailing, te bekijken wie en om hoe laat de email heeft geopend en wie op een bepaalde link in de email heeft geklikt. Met andere woorden u weet direct wie er interesse heeft in uw producten/diensten en u beschikt zo over een lijst waardevolle leads.

Opens en kliks - uw kwalitatieve leads
De opens en kliks kan u exporteren in een handige excel waarop u dan kan nabellen en/of een vervolgmail kan sturen. In combinatie met een landigspage of miniwebsite kan u nog meer halen uit uw emailing.

In onderstaand voorbeeld kan u zien dat een email naar 531 contacten is verstuurd. De mail is door 169 unieke personen geopend en 90 personen hadden interesse in een bepaalde link waarop zij geklikt hebben. Als u op "lijst" klikt kan u zien wie deze personen zijn en heeft u de optie deze te exporteren in excel.

Meestal hebben veel meer personen dan deze 169 de email gelezen. De mailingtool meet namelijk de resultaten van de personen die in hun email programma op "afbeeldingen downloaden" hebben geklikt.

Emailmaster zorgt ervoor dat uw boodschap doorkomt
ook al worden de afbeeldingen niet gedownload. Dus geen emailing met alleen maar "rode kruisjes"! Klik hier om een voorbeeld te bekijken.

 

  onmiddellijk zicht op wie interesse heeft in uw producten en/of diensten
 
  Klik hier om emailmaster te contacteren