Een HTML email is ook zeer interactief daar de ontvanger de email kan doorsturen naar vrienden of collega's, kan delen via sociale media (facebook, linkedin, twitter,...) en rechtstreeks kan reageren door te antwoorden op uw email.

Forward to friend
De emailtool van emailmaster laat het u toe om een "forward to friend" link in te bouwen. Zo kunnen de ontvangers de email makkelijk doorsturen. Hiervan worden ook statistieken bijgehouden en kan u zien wie uw email heeft doorgestuurd. De teksten in het voorbeeld zijn engelstalig het spreekt voor zich dat dit ook in andere talen kan. Ook de layout van de "forward" pagina kan aangepast worden naar uw smaak en huisstijl.

Delen via sociale media
Facebook, linkedin en twitter zijn gevestigde waarden in het sociale medialandschap en waarschijnlijk zijn veel van uw klanten en prosecten hier op actief. Emailmaster kan op uw vraag een link leggen naar uw sociale media pagina's en een "share this" link toevoegen. Zo wordt u boodschap gedeeld met de contacten van de email ontvanger.

Rechtstreekse reactie op de email
De meest directe reactie op een email is een antwoord via de "reply" knop in een emailprogramma. Daarom is het belangrijk een actief email adres als verzendadres voor uw emailings te gebruiken (bv. marketing@uwbedrijf.be). Nadeel hiervan is wel dat alle "Out Of Office" emailings ook in die mailbox terecht komen. Maar het voordeel is dat geen enkele mogelijke reactie en/of lead verloren gaat.

 

  Emailings van emailmaster kunnen makkelijk doorgestuurd worden en gedeeld worden op sociale media websites.
 
  Klik hier om emailmaster te contacteren